Iată cum te înscrii la Festivalul concurs de muzică populară Benone Sinulescu | 27-28 mai

0
867

Festivalul concurs de muzică populară Benone Sinulescu se desfășoară pe două paliere:

  1. Concurs  de muzică populară Benone Sinulescu;
  2. Recitaluri ale personalităţilor artistice de marcă,  reprezentând principalele zone folclorice din România (Muntenia, Oltenia, Banat, Ardeal, Moldova și Dobrogea) și din diaspora.

Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni:

–          solişti vocali Grupa 1 de vârstă (concurenții cu vârste până în 12 ani);

–          solişti vocali Grupa 2 de vârstă (concurenții  cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani);

–          solişti vocali Grupa 3 de vârstă (concurenții cu vârste cuprinse între 16  și 30 ani)

Concursul este deschis tinerilor cu vârste de până la 30 de ani şi se adresează interpreţilor amatori ai folclorului muzical din întreaga ţară şi din diasporă. Nu se primesc în concurs artişti profesionişti. 

În vederea participării la concurs, fiecare concurent trebuie să completeze o Fişă de concurs şi o Declaraţie, documente ce pot fi descărcate de pe site-ul primăriei Buzău. De asemenea, aceştia trebuie să trimită în vederea realizării preselecţiei materiale video şi audio (fiecare concurent va trimite cel puţin 4 cântece la alegere pe care le cunoaşte bine şi le poate interpreta corect, din care cel puţin o piesă culeasă de concurent interpretată fără acompaniament orchestral şi cel puţin o piesă autentică reprezentativă din zona etnofolclorică a concurentului interpretată cu acompaniament orchestral).

Dosarul, însoţit şi de o copie după cartea de identitate, certificat de naştere sau paşaport, CV şi fotografii în costum, se va expedia pe adresa UAT Municipiul Buzău, str. Unirii nr. 163, jud. Buzău, până la data de 17 mai 2017, cu menţiunea „Festival concurs de muzică populară Benone Sinulescu”. Documentele, inclusiv materialele video şi audio, pot fi trimise şi/sau pe e-mail la adresa: adriana.ccam@yahoo.com.

 

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau