Este oficial! Marcel Ciolacu-Viceprim-ministru, Lucian Romaşcanu-Ministru al culturii | Iată Programul de Guvernare

0
1175

Este o mare onoare ca doi dintre parlamentarii PSD, membri ai Organizației Buzău, să fie nominalizați de către președintele Liviu Dragnea pentru a face parte din noul Guvern condus de Mihai Tudose, Guvern care  a primit deja astăzi votul de învestitură din partea Parlamentului. 

Deputatul Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău, va ocupa poziția de Viceprim – ministru și Lucian Romașcanu, președinte al Comisiei pentru cultură și media din Senat, va gestiona portofoliul de Ministru al culturii și identității naționale. Cele două propuneri au fost validate în unanimitate, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Național.

„E un moment politic pe care viitorul îl va explica mai bine[…]. O să mă refer mai mult la partea economică. Sunt un om al cifrelor și pot să vă spun că România se află într-un moment economic bun. Ce ne lipsește este o creștere viguroasă a investițiilor și o creștere a veniturilor la buget. Pentru acest lucru îmi place să cred că am fost adus în fruntea acestui guvern. Vă asigur că nu există alte obiective în ceea ce mă privește decât implementarea programului de guvernare și recuperarea întârzierilor.”  Mihai Tudose, Prim-Ministru (Discurs in Plenul Parlamentului)

Aceste funcții vin la pachet cu speranțele românilor în stabilitate și într-un viitor mai bun.Trebuie să recuperăm cât mai repede întârzierile, astfel încât să ducem la îndeplinire aplicarea programului de guvernare votat in decembrie 2016. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să mergem la Guvern pentru îndeplinirea acestor obiective”, a declarat Marcel Ciolacu.

Reprezentanții județului Buzău în noul executiv, alături de colegii lor parlamentari, vor continua să muncească onest și temeinic pentru comunitatea din care provin și vor fi aproape de cei care i-au ales.

Programul de Guvernare poate fi accesat aici: Program de Guvernare.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau