Viceprim-ministrul Marcel Ciolacu în vizită de lucru la Ministerul Transporturilor

0
985

Viceprim-ministrul Marcel Ciolacu a efectuat ieri, 05.07.2017, o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor împreună cu premierul Mihai Tudose. Discuţiile cu ministrul Trasporturilor, Răzvan Cuc, s-au concentrat asupra stadiului lucrărilor tronsoanelor de autostrăzi în construcție, asupra proiectelor mari și a surselor specifice de finanțare.

Alături de premierul Mihai Tudose am efectuat astăzi o vizită de lucru la Ministerul Transporturilor, unde ne-am întâlnit cu ministrul Răzvan Cuc și cu echipa dumnealui. Am ales ca prima deplasare oficială la un minister să fie la Transporturi dat fiind importanța acestui domeniu pentru economia națională precum și faptul că de aici cetățenii au cele mai mari așteptări.

Discuțiile s-au axat în principal asupra stadiului lucrărilor tronsoanelor de autostrăzi în construcție, asupra proiectelor mari și a surselor specifice de finanțare, delegându-se totodată responsabili pentru fiecare în parte.

Din punctul meu de vedere a fost necesară această întâlnire pentru a stabili un calendar și un model de lucru agreat de toată lumea , astfel încât să nu se mai ajungă la blocaje instituționale, a transmins viceprim-ministrul Marcel Ciolacu.

Ministrul Trasporturilor, Răzvan Cuc, a declarat după vizită că s-au deblocat proiecte în infrastructură în valoare de 14 miliarde de euro: 

Am deblocat până acum proiecte de infrastructură care valorează în total 14 miliarde de euro. Lansăm 800 de kilometri de autostrăzi, cu proiectele pe care deja le ştiţi foarte bine, aş menţiona Autostrada Sibiu-Piteşti (tronsoanele de la capete, loturile 1 şi 5), Centura de Sud a Bucureştiului, tronsonul Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni şi, integral, Craiova-Piteşti.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau