Concurs de ciclism în Crâng | Urban Velo Race

0
1434

„Urban Velo Race” este o competiţie de ciclism adresată amatorilor, prin care se doreşte promovarea unui stil de viaţă sănătos şi activ prin ciclism.

LOCUL ŞI DURATA CONCURSULUI:

„Urban Velo Race” este un concurs de ciclism care se adresează în mod special comunităţii buzoiene. Concursul se va desfăşura în Parcul Crâng, pe aleile şi potecile parcului, în data de 24 septembrie 2017, ora 10

Traseul va avea aproximativ 2 km şi va fi parcurs de mai multe ori, în funcţie de grupa de vârstă a celor înscrişi. Acest eveniment este destinat promovării ciclismului şi a sportului în masă, în rândul tinerilor şi copiilor.

Nu se percepe taxă de participare, finaliştii fiecărei grupe vor primi diplome şi medalii de “finisher”, iar câştigătorii vor fi premiaţi.

GRUPELE DE VÂRSTĂ:

  • Vârsta minimă pentru participarea la concursul „Urban Velo Race” este de 6 ani.
  • În afară de grupele de vârstă, va exista şi o probă specială “Famile” la care vor participa echipe formate din: un copil şi un parinte, care trebuie să parcurgă traseul împreună.

Grupa 1: 6-8 ani;

Grupa 2: 9-11 ani;

Grupa 3: 12-14 ani;

Grupa 4: 15-17 ani;

Grupa 5: peste 18 ani;

Grupa 6: Familie.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU pentru a participa la concurs:

  • Casca de ciclism este OBLIGATORIE pe toată durata concursului.
  • Toate bicicletele folosite trebuie propulsate doar prin forţa umană.
  • Bicicletele acceptate sunt cele în bună stare de funcţionare.
  • Numărul de concurs va fi montat pe bicicletă, în faţă, pe ghidon, vizibil şi nu va fi înlăturat decât dupa trecerea liniei de sosire.

ÎNSCRIEREA:

Înscrierea participanţilor este GRATUITă şi se va face pe site-ul:             http://www.skodavelorace.ro/, dar şi în ziua concursului, la reprezentanţii evenimentului.

 

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau