Prima întâlnire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

0
712

 

În considerarea prevederiror Legii nr.350/2006 dar şi a competenţei recunoscută a consiliului Judeţean Buzău de asigurare a cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor de interes judeţean privind şi tineretul, vicepreşedintele Romeo Lungu, a iniţiat proiectul de hotărâre privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret. 

Astăzi, 01.11.2017, a avut loc prima întâlnire a acestui consiliu.

„Astăzi a avut loc prima întâlnire a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret, la care au participat reprezentanți ai elevilor, asociațiilor și fundațiilor, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale. Au fost dezbătute proiecte de interes pentru tineri, care vor face obiectul întâlnirii din luna noiembrie, la care vor participa reprezentanți ai tuturor liceelor din județul Buzău”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu.

Problematica tinerilor pe toate segmentele de manifestare: educaţie, acces la informaţie şi tehnologie informaţională, mobilitate, asumare civică individuală sau de grup, dialog intercultural şi combatere a rasismului, xenofobiei, intoleranţă, este şi trebuie să fie o constantă a politicilor publice.

 

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau