Mesaj săptămânal Constantin Toma | Apel către cetăţenii municipiului Buzău

3
7948

A devenit o obisnuinţă ca primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, să transmită săptămânal informări către cetăţeni. În această săptămână, primarul vorbeşte despre asfaltări, amenajarea spaţiilor verzi, sărbătorirea a 150 de ani de la înfiinţarea Şcolii Nr. 1 şi face un apel către toţi cetăţenii buzoieni să participe activ la acţiunea de amenajare a spaţiilor verzi din imediata vecinătate.

„Buna ziua dragi buzoieni!

Dintre temele importante ale saptamanii trecute mentionez in principal sarbatorirea a 150 de ani de la infiintarea Scolii nr.1, actuala Scoala Mircea T. Badulescu si implinirea a 100 de ani de la nasterea acestei ilustre personalitati.

In rest, s-au continuat asfaltarile si amenajarile spatiilor verzi din municipiu, ocazie cu care fac apel la sprijinul dumneavoastra, al tuturor cetatenilor municipiului Buzau privind participarea activa in actiunea de amenajare a spatiilor verzi din imediata vecinatate, mai ales in perspectiva Centenarului ce va fi sarbatorit anul viitor. Vom supune spre aprobarea Consiliului Local Municipal un regulament cu masuri edilitar-gospodaresti, asfel incat sa ne putem aduce cu totii contributia in a avea un oras cat mai ingrijit.
Sper ca prin aceaste masuri, impreuna cu dumneavoastra sa facem efort comun asfel incat anul viitor sa avem cu totii, sau cei mai multi dintre noi, o parere mult mai buna fata de orasul nostru.

Va doresc o saptamana frumoasa!”, a transmis primarul Constantin Toma.

3 COMENTARII

  1. Mulțumim domnule Primar pentru ce face conducerea primăriei noastre.
    Timpul n-a tinut şi cu cei din str. Gîrlaşi (porțiunea rămasă neasfaltată dintre Al. Sporturilor şi str. Al. Marghiloman), unde parcarea şi aleile de lângă bl. D 12 – D 15 sunt in mare dezastru nefiind asfaltate niciodată. Noroaie şi bălți care blochează, mai ales copiii. Aşa cum merg lucrurile, avem speranțe.. Totuşi este nevoie de lucrări mai rapide ale celor de la gaze (Al. Marghiloman….) unde merge greu. Atunci câd se pregăteşte o stradă, trece prea mult timp până se începe asfaltarea. Mulțumim pentru ce s-a făcut!

  2. respec dl. Primar toma santeti cel mai bun si gospodar al orasului buzau…..sa va tina dumnezeu sanatos si sa faceti tot ce aveti an gand…..multa sanatate va doresc si toate cele bune…..

  3. Nici in micro 14 la parcarea de la capătul maxi taxi nu s-a asfaltat! S-a trântit pietriș și atât! Sa nu mai vorbim de drum! Și de faptul ca șoferii de maxi își fac nevoile in aceasta parcare in aer liber! Și noi plătim impozite și încă destul de mari! Doar suntem aproape de varianta! Ne uitam la munți de gunoaie pe câmpul din fata geamului și la câinii pe care i-ați izolat dincolo de gardul din parcare!

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau