Vicepremierul Marcel Ciolacu: „Reprezentanții BERD și-au exprimat dorința de a continua angajamentele existente în România”

0
524

Ieri, 09.11.2017, vicepremierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu delegaţia Băncii Europene pentru Reconstrucţie si Dezvoltare. La această întrevedere au fost discutate mai multe subiecte: proiectul legii Parteneriatului Public Privat, transparentizarea sistemului de licitaţii, evaluarea dobânzilor şi a condiţiilor de acordare a creditelor pentru România. 

„Astăzi, la Palatul Victoria, am avut o întrevedere cu delegația Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Cu acest prilej am discutat despre proiectul legii Parteneriatului Public Privat, despre măsurile concrete pe care Guvernul intenționează să le ia pentru transparentizarea sistemului de licitații precum și despre reevaluarea dobânzilor și a condițiilor de acordare a creditelor pentru țara noastră.

Reprezentanții BERD și-au exprimat dorința de a continua angajamentele existente în România în domeniul pieței de capital și în cel al infrastucturii, dar și de a finanța proiecte în noi sectoare, cum ar fi cel al agriculturii sau al turismului.”, a transmis vicepremierul Marcel Ciolacu.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau