Deplasare gratuită la Constanța pentru susținătorii echipei de handbal feminin SCM Gloria Buzău

0
666

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă că suporterii buzoieni pot efectua deplasarea la Constanţa pentru meciul de handbal CSU NEPTUN CONSTANŢA vs. SCM GLORIA BUZĂU.

Suporterii buzoieni au posibilitatea de a fi alături echipei de handbal feminin din cadrul Sport Club Municipal Gloria Buzău la meciul pe care formaţia îl va disputa sâmbătă, 13 ianuarie, în Sala Sporturilor din Constanţa, în compania clubului Neptun din localitate. 

Pentru cea mai importantă deplasare a sezonului, SCM Gloria Buzău va beneficia de o sponsorizare care constă în deplasarea gratuită a tuturor susţinătorilor echipei buzoiene care doresc să asiste la întâlnirea cu CSU Neptun Constanţa, meci programat în cadrul etapei a XVI-a, a Diviziei A la handbal feminin.

Ora plecării spre Constanţa va fi stabilită în curând, în funcţie de ora la care va fi programată întâlnirea dintre SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa.

Pentru a efectua deplasarea, suporterii buzoieni trebuie să se prezinte cu un act de identitate la sediul ARENA BUZOIANĂ, aflat la parter, în incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, în următorul interval orar: 11:00-17:00, de luni, 8 ianuarie; până joi, 11 ianuarie.

Înaintea confruntării directe, SCM Gloria Buzău ocupă primul loc în ierarhia Diviziei A, cu 42 de puncte din tot atâtea posibile, în timp ce CSU Neptun Constanţa se află pe poziţia secundă, cu şase puncte mai puţin. În tur, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, SCM Gloria Buzău s-a impus la trei goluri diferenţă, scor 28-25.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau