Buzăul susţine Guvernul Tudose

0
2855

Liderii Organizaţiei Judeţene PSD Buzău au lansat astăzi mai multe mesaje de susţinere pentru Guvernul Tudose

Startul a fost dat de Secretarul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Buzău, Viorel Holban. Fostul primar al Râmnicului Sărat a transmis un apel către Liviu Dragnea şi CEX-ul PSD, prin intermediul unei reţele de socializare:

„Secretarul Executiv al Organizației Judetene PSD Buzău Viorel Holban face apel către domnul Președinte Dragnea si catre CEX-ul PSD sa gîndească la rece si cu responsabilitate situatia creata in partid in ultimile zile si sa gaseasca echilibru in rezolvarea situației cat mai urgent, pentru că țara are nevoie de o guvernare stabilă ca cea actuala, condusă de domnul Mihai Tudose si de coaliția PSD-ALDE!”

Şi Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, consideră actuala guvernare ca fiind una eficientă:

„Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala.
Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate!
Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!”

Primarul de la Nehoiu, Milea Ionuţ, transmite şi el că susţine stabilitatea si continuitatea Guvernului:

„Chiar dacă este unul politic, Guvernul României are ca prioritate întreaga țară, cu toți cetățenii ei. Restabilirea încrederii românilor în clasa politică nu trebuie să afecteze funcționarea unui motor atât de important cum este Guvernul. Întregul aparat guvernamental este alcătuit din profesioniști, este condus de un profesionist, avem susținerea concretă și reală în ceea ce privește aprobarea și finanțarea proiectelor locale și ne dorim stabilitate, tocmai pentru a ne putea onora, la rândul nostru, promisiunile făcute cetățenilor.
Fără stabilitate, nu putem vorbi despre performanță. Nu este momentul deciziilor pripite sau al jocurilor politice. PSD a dovedit maturitate decizională de fiecare data, cu siguranță o va face și acum. Iar Guvernul trebuie să funcționeze în continuare, fără probleme. Susținem stabilitatea și continuitatea lui, fiindcă este garanția realizării proiectelor din administrația publică locală.”

Luni, la ora 14:00, va avea loc CEX-ul PSD unde vor fi căutate soluţii pentru rezolvarea situaţiei.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau