„Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului!”

0
599

Mesajele de susținere pentru Guvernul Tudose au continuat să apară pe rețeaua de socializare Facebook.

Iată ce lideri ai Organizației PSD Buzău au mai transmis mesaje:

Mesajul primarului municipiului Buzău, Constantin Toma

„Lăsaţi ţara să trăiască conducători ai PSD-ului!

Acum în 2018 la 100 de ani de Românie întreagă lăsaţi interesele meschine personale şi vedeţi ce este important pentru ţară!
Lăsaţi Guvernul să lucreze, pentru că este pe calea cea bună chiar dacă trebuie să ia măsuri care deranjează pe unii!
Românii s-au săturat de acest circ ieftin şi aşteaptă rezultate!
Nu există nici un scenariu din străinătate care să ne ţină în permanenţă pe ultimul sau penultimul loc în Uniunea Europeană.
Există doar conducători politici români fără viziune şi care nu pun interesul majorităţii românilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta să se schimbe!
Buzăul are nevoie de o guvernare stabilă şi nu de un spectacol ieftin la Bucureşti!

Constantin Toma
Primar al municipiului Buzău, ales pe listele PSD”

Mesajul deputatului Sebastian Radu

”Guvernul trebuie evaluat din punct de vedere al performanțelor. Strict. Preferințele personale nu au relevanță într-un domeniu în care este în joc unitatea țării, stabilitatea acesteia, viețile cetățenilor. Orgoliile nu trebuie, în nicio situație, să fie mai presus de interesul național. Iar interesul național în acest moment este ca guvernarea să fie predictibilă. Să știm că ce începem acum va avea continuitate peste o săptămână, o lună, un an. De aceea, cred că atunci când dorim să implementăm un proiect și finalul acestuia să fie considerat un succes, nu schimbăm echipa împreună cu liderul său la mijlocul perioadei. Într-adevăr, dacă observăm că o parte din echipă nu performează, putem aduce ajustări echipei. Dar pentru asta este necesară consultarea tuturor. În speță, deși CexN al PSD este un organism statutar, de această dată este oportun ca activitatea în ansamblu a guvernului sau dimensiunea acestuia să fie discutate de totalitatea membrilor grupurilor parlamentare care susțin Guvernul, deoarece în mod cert ideile provenite din partea tuturor acestor parlamentari vor acoperi o arie mai mare de soluții și vor oferi o mai bună reprezentativitate a cetățenilor în ceea ce privește guvernarea. Pentru că la acest fapt se reduce totul. La reprezentarea celor care ne-au acordat votul și luarea deciziilor în numele lor. De aceea, niciunul dintre membrii coaliției de guvernare nu trebuie exclus din această consultare. Fiecare voce trebuie să se facă auzită, pentru că fiecare voce reprezintă cetățenii.”

Mesajul deputatul Dănuț Păle

”Unitatea și dialogul într-un partid sunt cele mai de preț bunuri pe care le are o astfel de organizație într-o societate democratică. Predictibilitatea, coerența și continuitatea sunt atributele esențiale ale unei guvernări. Toate acestea însumate, atunci când este vorba despre un partid aflat la guvernare, au ca rezultat proiecte benefice pentru cetățeni. Cred ca avem responsabilitatea, ca partid ales cu majoritatea voturilor românilor, să le oferim acestora un cadru politic, economic și social stabil, să nu ne punem singuri piedici atunci când ceva merge bine, să recunoaștem faptul că mai presus de orice trebuie să fie interesul cetățeanului. Iar în momentul de față, interesul cetățeanului îl reprezintă dialogul constructiv între factorii de decizie și, cel mai important, continuarea aplicării programului de guvernare, lucru pe care actualul guvern a demonstrat că îl poate realiza în mod eficient și echilibrat.”

Astăzi, la ora 16:00, va avea loc CEX-ul PSD unde vor fi căutate soluţii pentru rezolvarea situaţiei.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau