Marcel Ciolacu: „Anul acesta vom începe cele mai ample lucrări de modernizare pe care le-a cunoscut județul Buzău”

0
1153

Deputatul Marcel Ciolacu a anunțat că în județul Buzău vor fi realizate numeroase lucrări de modernizare, 87 de contracte de finanțare fiind deja semnate și alte 6 în curs de semnare prin PNDL. 

Astfel, aproximativ 740 de milioane de lei vor fi investiți în lucrări de reabilitare și asfaltare a drumurilor, în rețele de apă și canalizare sau în construirea de unități de învățământ sau dispensare.

Iată mesajul transmis de Marcel Ciolacu:

„Anul acesta vom începe cele mai ample lucrări de modernizare pe care le-a cunoscut județul Buzău de-a lungul timpului. Avem 87 de contracte de finanțare deja semnate și 6 în curs de semnare prin Programul Național de Dezvoltare Locală – faza a doua, care vor schimba definitiv fața județului nostru până în 2020.

Sunt aproape 740 de milioane de lei care vor fi investiți în asfaltarea drumurilor, în rețele de apă și canalizare sau în construirea și reabilitarea școlilor, grădinițelor sau dispensarelor. Îmi doresc să cheltuim toți acești bani guvernamentali și să finalizăm complet fiecare proiect în parte, pentru că absolut toți cetățenii județului Buzău merită să trăiască în condiții cel puțin decente și să aibă acces la servicii de bună calitate.

În acest sens, voi avea întâlniri periodice cu primarii și cu celelalte autorități locale implicate în dezvoltarea acestor proiecte pentru a le oferi tot sprijinul de care au nevoie și să ne asigurăm că suntem în grafic pe toate șantierele ce urmează a fi deschise în perioada următoare.”

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau