SURPRIZE numeroase pentru CUPLURI la teatru, de DRAGOBETE

0
634

Publicul buzoian este așteptat la teatru de Dragobete, sâmbătă, 24 februarie.

De la ora 18:00, Dragobetele sunt sărbătorite la Teatrul „George Ciprian” cu spectacolul „O NOAPTE FURTUNOASĂ” de I.L. Caragiale.

Certificate de căsătorie și fotografii în zona special amenajată pentru cupluri

  • Cuplurile ce dovedesc că s-au căsătorit în data de 24 februarie au prioritate, pentru acestea fiind rezervat rândul A (lângă scenă).

<<Am oferit multe certificate de căsătorie temporară anul trecut. Acum am ajuns la cea de-a III-a ediție. Poate că s-au reînnoit jurăminte, poate că s-au legat destine, sau poate că aceste căsătorii au fost doar o glumă. Oricare ar fi cazul, noi vă oferim din nou certificate la finalul spectacolului! De asemenea, veți avea ocazia să fiți fotografiați de către fotograful teatrului, domnul Ion Tăbăcaru, la „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Pozele vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook a teatrului. Sărbătoarea aduce o serie de surprize pentru îndrăgostiți din partea Consiliului Județean Buzău. Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat GRATUIT pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit în data de 24 februarie>>, au transmis reprezentanții teatrului.
Cei care s-au căsătorit pe 24 februarie (în orice an), sunt așteptați la teatru cu certificatul de căsătorie real și vor primi invitație la spectacolul „O noapte furtunoasă” din 24 februarie, ora 18:00.

Biletele se pot achiziționa de la Teatrul „George Ciprian” Buzău. Pentru mai multe detalii legate de bilete, puteți suna la numărul 0740-496.561

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau