Mesajul primarului Constantin Toma: copaci tăiaţi, Centenar, spectacol Sala Sporturilor

0
2281

După cum i-a obişnuit pe buzoieni, primarul Constantin Toma a transmis în această seară mesajul săptămânal în care vorbeşte despre activitatea municipalităţii.

Iată mesajul primarului:

„Va salut dragi buzoieni

Astazi vom vorbi despre doua evenimente importante din viata orasului nostru: in primul rand, despre aceasta usoara panica legata de amenjarea peisagistica si ma refer la actiunea din saptamana trecuta de inlocuiri de copaci, iar in al doilea rand despre o hotarare a Consiliului Local Municipal, conform careia inca din anul 2011 era obligatorie actiunea de coborare a cablurilor in canalizatii subterane, fapt care, evident, nu s-a facut. Aceste doua subiecte sunt oarecum legate in sensul ca oamenii au avut ocazia sa vada, odata cu taierea copacilor, cat de urat arata aceste cabluri, dar si cladirile neingrijite.
De asemenea, lucram la o documentatie care ne va permite sa atragem cca 17-18 mil € pe proiecte majore, in special asfaltarea de strazi mari.
In rest, au mai trecut prin Consiliul Local inca 5 blocuri la care sa facem eficientizarea energetica, continuam proiectele pe educatie, continuam proiectele pe Consiliul de Dezvoltare a Municipiului Buzau. Referitor la acest ultim punct, ma bucur ca foarte multi tineri achieseaza la proiectele Consiliului de Dezvoltare si de asemenea, vorbind de tineri, o felicit si cu aceasta ocazie pe Dora Gaitanovici, reprezentanta noastra la concursul national pentru selectia la Eurovision, care s-a clasat pe locul 6.
In rest, avem activitati intense pe Centenar, am numeroase intalniri la nivel inalt pentru a pune la punct in toate aspectele acest mare eveniment.

Va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu ideile dumneavoastra, care ma inspira in ceea ce fac!”

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau