Mesaj de la primarul Constantin Toma despre ultimele două săptămâni | VIDEO

1
1304

În ultimele două săptămâni primarul Constantin Toma a fost plecat în Viena, Tallin și Haga. Revenit în țară, acesta a transmis buzoienilor noutățile prin raportul săptămânal cu care i-a obișnuit:

<<Va salut dragi buzoieni!

In cele doua saptamani de cand nu ne-am vazut am avut urmatorul program:
– in prima saptamana am fost la Viena la Congresul mondial de ceea ce inseamna „Oras al viitorului”
– in cea de-a doua saptamana, impreuna cu alti 12 primari de municipii m-am deplasat in Estonia, la Tallin si in Olanda la Haga.

Dupa acesta deplasari extrem de utile am reinceput activitatea din Primarie cu sedinta de lunea de la ora opt, in care am pus in discutie 40 de probleme, majoritatea ridicate de dumneavoastra, iar la ora doua (pm) am avut o intalnire cu presedinti ai principalelor asociatii de proprietari, directori de scoli, toti furnizorii de utilitati, serviciile si firmele Primariei cu atributii pe zonele reglementate prin regulamentele de convieturire aprobate anul trecut.
Sunt foarte decis sa fac tot ceea ce se impune pentru ca Buzaul sa devina un oras curat!

La sfarsitul acestei saptamani vom avea un spectacol aniversar extraordinar, cu cei mai mari artisti de muzica populara din Republica Moldova si din Romania, sub logo-ul „Din suflet romanesc”, pentru aniversarea zilei de 27 martie 1918, cand s-a consfintit unirea cu Basarabia.

Va multumesc si va astept saptamana viitoare!>>

1 COMENTARIU

  1. O mare nesimtire din partea d-stra,d-nu primar,pai de ce nu ati vrut sa se tina concertul,in parcul marghiloman,ca asa veneau oamenii in nr cat mai mare sa se uite,bn ca pupati in cur primari,si mai stiu eu pe cn,nu e normal,la ei sa apelati de azi ibainte,xand veti vrea sa mai faceti cva in buzau,nu la prostimea pe care,nu o bagati in seama decat atunci cand,trimiteti politia locala,sa amendeze,atata stiti sa amendati,in reste,nii nu avem dreptul la nimic.

LASA UN RASPUNS

Te rugam sa scrii un comentariu!
Introdu Numele Tau